Nettredaktør Per-Erik Skramstad

Jurpe.no er utviklet og blir drevet av Per-Erik Skramstad. Jeg har lang erfaring med å administrere nettsteder, Facebook-sider, Twitter-kontoer og YouTube-kanaler, både for meg selv og kunder. Selv om kjernen i alt jeg gjør er å bygge søkemotorvennlig innhold av høy kvalitet, er målet alltid konvertering. Mine private webprosjekter bruker jeg blant annet til å eksperimentere med søkemotoroptimalisering, noe som også kommer mine kunder til gode.

Kontakt meg på epost: per-erik@skramstad.no

Wagneropera.net har utviklet seg til et tyngdepunkt i det Wagner-interesserte miljøet (og det er stort). De fleste brukerne av nettstedet kommer fra USA, Tyskland og England. Korrekturavdelingen.no er imidlertid en norsk greie. Det er utallige menneskers foretrukne nettsted om skriveregler og norsk rettskrivning. Korrekturavdelingen.no har jeg bygget opp fra grunnen og baserer seg på ca 20 års erfaring med kvalitetskontroll i Dagbladet. Jeg har stått for innhold, struktur, design, redesign, kundebehandling, administrering etc. Det er et kjempeprosjekt som har lært meg mye om innholdsproduksjon, hvordan man kommuniserer på nettet, om SEO (søkemotoroptimalisering) og webdesign. Suksessen skyldes først og fremst at nettstedet dekker et stort behov og har et solid faglig innhold som mange ønsker å lenke til. Dette er med på å gi nettstedet meget god synlighet i søkemotorene. Korrekturavdelingen er mitt referanseprosjekt. I skrivende stund er det nesten 3500 personer som er medlemmer av Korrekturavdelingens Facebook-side.

Alfred Hitchcock er min andre store lidenskap ved sine av Wagners operaer.

Jeg har også skrevet to romaner, Kvinne med bananer og Sprutbrekning hos spedbarn.

Jeg blogger flere steder, mer eller mindre aktivt. Ved siden av firmabloggen Webkommunikasjon er jeg ansvarlig for:

Arbeidet mitt variert fra svært enkel webdesign, innholdsproduksjon, oppbygging av nettsteder, fotografering, intervjuer, rådgivning, søkemotoroptimalisering, AdWords-kampanjer og administrering av nettsteder. Jeg har både store og små kunder, deriblant Teres Nobel, Teres Stokkan, Tereskliniken Malmö, Plastikkirurggruppen i Stockholm og Spitsbergen Travel.

Jurpe.no er magasinsidene til Webkommunikasjon.no. Her finner du tekster og bilder om emner som blandes sammen til en salig røre, rett og slett en jurpe.
Hva er jurpe? Jo jurpe er en tradisjonsrik rett som ble laget av melk, smør, sukker, opphakkede og tørre brødskalker, flatbrød eller kavring. Jurpe ble brukt som kveldsmat.

Kom gjerne med tilbakemeldinger og tips!

Disse magasinsidene er utviklet av Per-Erik Skramstad / Webkommunikasjon.no