Om nettredaktør Per-Erik Skramstad

Jurpe.no er utviklet og blir drevet av Per-Erik Skramstad. Det er først og fremst et nettsted jeg bruker til å eksperimentere med webfaglige emner samt publisere tekst og bilder fra hobbyprosjekter.

Hvis du ser etter mitt jobbnettsted, skal du gå til
Webkommunikasjon.no

Jeg har lang erfaring med å administrere nettsteder, Facebook-sider, Twitter-kontoer og YouTube-kanaler, både for meg selv og kunder. Selv om kjernen i alt jeg gjør er å bygge søkemotorvennlig innhold av høy kvalitet, er målet alltid konvertering.

Min nåværende hovedoppdragsgiver er Volvat.

Mine private webprosjekter bruker jeg blant annet til å eksperimentere med søkemotoroptimalisering, noe som også kommer mine kunder til gode.

Kontakt meg på epost: per-erik@skramstad.no

Det siste store prosjektet på dette nettstedet er publiseringen av bilder fra Sicilia. Lenker til disse sidene finner du nedenfor.

  

 

Wagneropera.net har utviklet seg til et tyngdepunkt i det Wagner-interesserte miljøet (og blir trukket frem som et nettsted av spesiell interesse og verdi i det store verket The Cambridge Wagner Encyclopedia på det anerkjente forlaget Cambridge University Press). De fleste brukerne av nettstedet kommer fra USA, Tyskland og England. De mest spennende intervjuene jeg har stått for, er på "oppdrag" for Wagneropera.net.

Korrekturavdelingen.no er imidlertid en norsk greie. Det er utallige menneskers foretrukne nettsted om skriveregler og norsk rettskrivning. Korrekturavdelingen.no har jeg bygget opp fra grunnen og baserer seg på ca 20 års erfaring med kvalitetskontroll i Dagbladet. Jeg har stått for innhold, struktur, design, redesign, administrering etc. Det er et kjempeprosjekt som har lært meg mye om innholdsproduksjon, hvordan man kommuniserer på nettet, om SEO (søkemotoroptimalisering) og webdesign. Suksessen skyldes først og fremst at nettstedet dekker et stort behov og har et solid faglig innhold som mange ønsker å lenke til. Dette er med på å gi nettstedet meget god synlighet i søkemotorene. Korrekturavdelingen er mitt referanseprosjekt. Jeg skulle ønske jeg hadde mulighet til å utvikle Korrekturavdelingen, gjøre det enda mer brukervennlig og gi det en moderne design, men med et budsjett på kr 0 er det selvfølgelig begrenset hva jeg kan få til. Korrekturavdelingens Facebook-side har mange ihuga laikere. Der deler folk morsomme bilder av språkblomster og skrivefeil som de finner.

Alfred Hitchcock er min andre store lidenskap ved sine av Wagners operaer.

Jeg har også skrevet to romaner, Kvinne med bananer og Sprutbrekning hos spedbarn.

Jeg blogger om foto, gravminner, språk, webkommunikasjon og en rekke andre emner på Svanesang.no

Arbeidet mitt variert fra svært enkel webdesign, innholdsproduksjon, oppbygging av nettsteder, fotografering, intervjuer, rådgivning, søkemotoroptimalisering, AdWords-kampanjer, Facebook-annonsering og administrering av nettsteder. Jeg har hatt både store og små kunder, deriblant Aleris Nobel (før: Teres Nobel), Aleris Colosseum (før: Teres Colosseum), Gjenskinn gravminne, Plastikkirurggruppen i Stockholm, Spitsbergen Travel, etc.

svane

Hedalen stavkirke - Reinli stavkirke - Torpo stavkirke - Uvdal stavkirke - Nore stavkirke - Rollag stavkirke - Nore stavkirke - Heddal stavkirke -

Jurpe.no er magasinsidene til Webkommunikasjon.no.

Hva er jurpe? Jo jurpe er en tradisjonsrik rett som ble laget av melk, smør, sukker, opphakkede og tørre brødskalker, flatbrød eller kavring. Jurpe ble brukt som kveldsmat.